Podaj wydajność urządzenia »

Opinie naszych klientów

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez klientów naszego sklepu.
Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysyłany do klienta
po zrealizowaniu zamówienia.

JOLANTA CAŁKA (16:07, 22-06-2017 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
serwis błyskawiczny
Ocena: 10/10
keradk (21:28, 21-06-2017 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Bardzo polecam, dobry kontakt, szybki odbiór i zero problemów!
Ocena: 10/10
Piotr (15:41, 13-01-2017 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Po zamowieniu i oplaceniu status zamowienia przez caly nastepny dzien pokazywal 'nie zaplacono' takze zaczalem sie niepokoic, ale gdy nastepnego dnia chcialem dzwonic do firmy - pod moimi drzwiami pojawil sie kurier. Bylem pod duzym wrazeniem tak szybkiej wysylki towaru, spodziewalem sie, ze zajmie to kilka dni a towar byl u mnie drugiego dnia roboczego z rana :)
Wszystko dziala bez zarzutu, takze zdecydowanie pozytywna opinia!
Ocena: 10/10
Tomek (12:57, 27-04-2016 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Bardzo dobra obsługa w sklepie i profesjonalny montaż. Polecam.
Ocena: 9/10
Nick (15:15, 31-03-2016 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
polecam
Ocena: 10/10
Juliusz (20:04, 26-10-2015 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Wyjatkowo sympatyczna i kompetentna załoga sklepu PROFESJONALIZM -
towar super wysłany kilka godz. po wpłacie Dziękuję i POLECAM
Ocena: 10/10
Artur (12:33, 20-09-2015 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Bardzo szybka dostawa. Towar OK.
Ocena: 10/10
masz (09:51, 19-08-2015 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
wszystko , ok.
drobne uchybienie - mimo zapłaty brak informacji o gotowości do odbioru, musiałem sam się dopytywać.
Ocena: 9/10
Jacek (13:32, 27-07-2015 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Zamówienie zrealizowane zostało w terminie, szybko i sprawnie. Polecam
Ocena: 10/10
Greg (14:06, 20-07-2015 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Profesjonalna, fachowa obsługa. Szybka dostawa
Ocena: 9/10
RP (21:15, 27-04-2015 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Wszystko zrealizowane w terminie.Polecam
Ocena: 9/10
Andrzej (11:20, 02-02-2015 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Polecam, brak uwag.
Ocena: 10/10
Tomasz (20:37, 30-12-2014 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Zdecydowanie polecam. Błyskawiczna wysyłka towaru. Atrakcyjna cena.
Ocena: 10/10
vojtek (16:48, 29-10-2014 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Super szybko ,dzieki..
Ocena: 10/10
Jan (11:35, 10-09-2014 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Tanio, sprawnie, szybko
Ocena: 10/10
marek (20:59, 02-08-2014 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Pełny profesjonalizm ,zamówienie internetowe zrealizowane w trzecim dniu ,zamawiałem w niedzielę.Jedno zastrzeżenie to brak instrukcji w języku polskim.
Ocena: 10/10
Michał (17:34, 07-02-2014 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Wentylator ładny i funkcjonalny. Wszystko OK.
Ocena: 10/10
Artur Śledź (20:34, 24-01-2014 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Towar zgodny z opisem. Przy dostawie brakowało rachunku, który dosłano mi pocztą. Żaluzja zacina się, Bardzo słabe jest jej rozwiązanie. Pomimo szybkiej dostawy, nie otrzymałem informacji o wysyłce o co prosiłem. Mając przed zakupem wentylator w rękach raczej bym nie kupił, z powodu żaluzji.Podczas pracy żaluzja za głośno szumi. Informacja o wpłacie częściowej 10% pojawiła się po złożeniu zamówienia ( opcja opłata przy odbiorze)
Ocena: 8/10
darekzal (14:30, 09-01-2014 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
bez problemów, towar ok
Ocena: 10/10
Jan (17:22, 21-12-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
polecam (no drobny minus że przelew zrobiłem w piątek rano a zaksięgowano wpływ we wtorek po południu, reszta super)
Ocena: 10/10
Monika (09:18, 18-12-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Przy składaniu zamówienia warto dodatkowo zadzwonić do sklepu. Miła obsługa (Pani Agnieszka). Zamówienie zostałoszybko zrealizowane.
Ocena: 10/10
Piotr Jasiński (19:49, 12-12-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Niestety mimo iż w opisie sklepu było napisane że dostawa w 48 godzin towar dotarł do mnie dopiero po 17 dniach.
w miedzy czasie otrzymałem kilka zapewnień że towar bedzie za 2 dni oraz błedny numer listu przewozowego :) .Możliwe że to nie wasza wina ale do kogo mam mieć pretensje - u was kupiłem.
Ocena: 3/10
Cooltherm-Klimatechnik (19:46, 15-11-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
O stanie mojego zamówienia dowiadywałem się na czas i Liczę na dalszą współpracę. Pozdrawiam.
Ocena: 10/10
Andrzej (20:02, 22-10-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Zamówiony klimatyzator dotarł bezproblemowo, pełny profesjonalizm obsługi,polecam ten sklep innym kupującym.
Ocena: 10/10
Mieczysław Woźniak (16:18, 18-10-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Wszystko w profesjonalny sposób, współpraca z Waszą Firmą to przyjemność.
Ocena: 10/10
Andrzej (19:55, 15-10-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Mila obsluga, szybka dostawa.
Ocena: 10/10
Borys (12:43, 27-03-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Bardzo miła, szybka i profesjonalna obsługa.
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę.
Ocena: 10/10
Grzegorz (10:09, 20-03-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Zamówiony rekuperator ścienny dotarł szybko i bezproblemowo, pełen porfesjonalizm obsługi, zatem pozostaje mi tylko polecić ten sklep innym kupującym...
Ocena: 10/10
~Zadowolony klient (09:40, 20-03-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Szybko, bezproblemowo, fachowa obsługa, chęć pomocy, sklep godny polecenia!!!
Ocena: 10/10
Lukasz Tylutki (15:43, 28-02-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
zakupilem oczyszczacz Daikin. wszystko w porzadku. polecam.
Ocena: 10/10
Jakub Faralisz (14:27, 26-02-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Transakcja bezproblemowa, przesyłak dotarła szybko, zdecydowanie polecam.
Ocena: 10/10
Andrzej (08:17, 22-02-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Sprzęt zgodny z zamieszczoną informacją. Dostarczony w terminie. Dotarł nienaruszony. Generalnie wszystko w porządku.
Ocena: 10/10
wacław (16:10, 08-02-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
,,Szybko i solidnie". Rzetelna informacja o towarze i warunkach dostawy. Przy potwierdzeniu zamówienia wystąpiła nieufności co do formy płatnościych, jednak została ona wyjaśniona badzo szybko. Polecam sprzedawcę pomimo tego, że nie ma dużo o Nim opinii. Każdy kiedyś zaczynał.
Ocena: 9/10
Mała firma (16:44, 22-01-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Dostawę i montaż klimatyzatora oceniamy na bdb - pozdrawiamy.
Ocena: 10/10
Michał Jurek (15:44, 22-01-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Wszystko OK! Szybka dostawa - polecam!
Ocena: 10/10
ArtMedia (15:14, 22-01-2013 r.) - opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:
Obsługa w dobrym stylu, zakupy godne polecenia.
Ocena: 10/10
x

Dodaj produkt do koszyka

Liczba produktów:

Zatwierdź

Dodawanie do koszyka

loader Trwa dodawanie produktu do koszyka
x

Dodano do koszyka

Produkt został dodany do koszyka Przejdź do koszyka
x

BŁĄD

Wystąpił błąd podczas dodawania do koszyka

Najlepsze klimatyzatory
dla domu i biura

 

Aktualne promocje:

 

ZAPRASZAMY DO KONTAKTU

(kliknij -> pomoc w doborze)

 

Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas celem priorytetowym. Dokładamy wszelkich starań, aby oferowane przez nas urządzenia wyróżniały się najwyższą klasą i jakością, a także trwałością, niezawodnością i bezawaryjnością.
  
Nasza firma Air Engineering Sp. Z o.o. może pochwalić się licznymi sukcesami i osiągnięciami, które potwierdzają tylko, że jesteśmy godnym zaufania partnerem biznesowym. W 2012 roku zdobyliśmy II miejsce za największą sprzedaż w segmencie produktów Split&Sky, w firmie Daikin Airconditioning Poland Sp. Z o.o. Poza tym, posiadamy status autoryzowanego dealera firmy Daikin Airconditioning Poland Sp. Z o.o.
  
To, co nas wyróżnia na tle konkurencji, to bez wątpienia najwyższa jakość usług i produktów, bogate doświadczenie, wysoce wykwalifikowana kadra pracowników specjalizująca się w klimatyzacji i wentylacji, która służy profesjonalnym doradztwem technicznym na każdym etapie realizacji inwestycji, serwis gwarancyjny i pogwarancyjny, a także najnowszy sprzęt montażowy, diagnostyczny i serwisowy dla instalacji klimatyzacyjnych typu Split, Multi Split, VRV (VRF), co pozwala na skrócenie czasu montażu, uruchomienia instalacji oraz diagnozy i wymiany części zamiennych w serwisie gwarancyjnych i pogwarancyjnym. Nasi serwisanci posiadają wiele certyfikatów producentów oraz uprawnień typu: dopuszczenie do pracy z freonami (substancje kontrolowane), uprawnienie elektroenergetyczne SEP grupy I, II i III, spawalnicze, certyfikaty serwisowe automatyki.|
  
Nasza firma posiada 2 magazyny w Balicach oraz Katowicach z możliwością odbioru urządzeń z magazynu, dzięki czemu jesteśmy w stanie dostarczyć zakupione urządzenia nawet na drugi dzień po zamówieniu.
 
Tylko u nas Klient oprócz samej usługi sprzedaży urządzenia, może liczyć na propozycję kompleksowej obsługi w procesie wykonania instalacji klimatyzacji: dobór, montaż, uruchomienie, serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. Gwarantujemy również pomoc przy doradztwie technicznym, która ułatwi wybór optymalnego produktu lub usługi.

Copyright to: Air Engineering Sp. z o.o.
Powered by: flySTORE
Wykonanie serwisu: Fly High IT