Podaj wydajność urządzenia »

Polityka prywatności i cookies

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych - polityka prywatności, polityka cookies serwisu

 

Administrator danych

Administratorem danych osobowych zbieranych przez sklep internetowy Air Engineering Sp. z o.o., z siedzibą w 32-083 Balice, ul. Krakowska 50, tel. 12 630 47 97, REGON: 120496927, NIP: 513-01-44-390, KRS: 0000285643.

 

Prawa względem danych osobowych

Informujemy, iż osobom, które wyraziły zgodę na przetwarzanie danych osobowych, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych, przysługuje prawo dostępu do swoich danych, możliwości ich poprawiania, przeniesienia danych, wniesienia skargi do organu nadzorczego oraz żądania zaprzestania ich dalszego przetwarzania (wniesienia sprzeciwu).

 

Wniesienia sprzeciwu, cofnięcie zgody na przetwarzanie danych

W celu zgłoszenia żądania zaprzestania dalszego przetwarzania danych osobowych / odwołania wyrażonem zgody, prosimy o przesłanie zgłoszenia pod adresem e-mail sklep@kupklimatyzator.pl. Zgłoszenie powinno zawierać dane umożliwiające jednoznaczne odnalezienie Państwa danych osobowych.

 

Cele przetwarzania danych osobowych

Administrator gwarantuje, że dane osobowe są przetwarzane w celach zgodnych z prawem w zakresie nie większym niż wymagany do realizacji zamówień, obsługi zapytań klientów lub dostarczania newslettera (jeśli wyrażono odpowiednią zgodę) przy zachowaniu zgodnych z ustawą o ochronie danych osobowych środków technicznych i organizacyjnych w celu zapewnienia odpowiedniego poziomu bezpieczeństwa przetwarzanych danych.

 

Okres przetwarzania danych osobowych

Przy braku żądania zaptrzestania przetwarzania danych Państwa dane przetwarzane są przez okres do 10 lat w celu poprawnej realizacji procedur księgowych, gwarancyjnych oraz serwisowych. 

 

Zakres przetwarzanych danych osobowych

Zakres przetwarzanych danych osobowych jest zależny od zakresu usług, które Administrator dla Państwa zrealizował. Maksymalny zakres przetwarzanych danych to: adres e-mail, imię i nazwisko, adres oraz numer telefonu.

 

Powierzenie danych innym podmiotom

Państwa dane osobowe mogą być udostępniane podmiotom upoważnionym do ich uzyskania na podstawie przepisów prawa oraz na podstawie umów o powierzenie przetwarzania danych osobowych podmiotom, których udział jest wymagany do realizacji Państwa zamówień - firmom spedycyjnym (zależnie od wybranej formy dostawy - np. FedEx Express Polska Sp. z o.o, Poczta Polska S.A., DHL Parcel Polska Sp. z o.o., DPD Polska Sp. z o.o., UPS Polska Sp. z o.o. i inne) oraz operatorom płatności (ING Bank Śląski S.A., Santander Consumer Bank S.A.), oraz innym podmiotom, które przetwarzają dane w imieniu Administratora w celach zbieżnych z wskazanymi uprzednio celami przetwarzania przez Administratora.

 

Środki ochrony danych

Administrator danych osobowych powziął wszelkie możliwe środki w celu jak najlepszej ochrony Państwa danych. Nad ochroną danych osobowych pieczę sprawuje powołany przez administratora Inspektor Ochrony Danych Osobowych (IODO). Kontakt do inspektora ochrony danych osobowych (dawniej ABI): sklep@kupklimatyzator.pl

 

Przekazywanie danych do państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego

Dane osobowe będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy do Google LLC w oparciu o odpowiednie zabezpieczenia prawne, którymi są standardowe klauzule umowne ochrony danych osobowych, zatwierdzone przez Komisję Europejską.

 

Przetwarzanie danych osobowych automatycznie (w tym poprzez profilowanie) w sposób wpływający na prawa osób, których dane przetwarzamy

Dane osobowe będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania), jednakże nie będzie to wywoływać wobec żadnych skutków prawnych lub w podobny sposób istotnie wpływać na sytuację osób, których dane są przetwarzane. Profilowanie danych osobowych przez Administratora polega na przetwarzaniu danych (również w sposób zautomatyzowany), poprzez wykorzystywanie ich do prezentowania dedykowanych ofert reklamowych i dostosowanych treści.

 

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one wymagane do obsługi procesu gwarancyjnego oraz mogą być wydane na żądanie podmiotów upoważnionych przepisami obowiązującego prawa. Możesz nas poinformować o zmianie danych przez rozpoczęciem realizacji zamówienia - e-mailem (sklep@kupklimatyzator.pl) lub telefonicznie - 12 630 47 97. Dane, które nie służą celom realizacji zamówień mogą być modyfikowane, przenoszone lub usuwane na Twój wniosek.

 

W jaki sposób zabezpieczamy dane osobowe?

Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Ze względu na bezpieczeństwo nie zbieramy danych dotyczących kart kredytowych (numer, kod CVV, data ważności). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich, mają do nich dostęp wyłącznie osoby upoważnione.

 

Wykorzystanie ciasteczek (cookies)

Nasza strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych, w tym do profilowania. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do Twoich potrzeb. Jeśli nie wyrażasz zgody na przetwarzanie danych osobowych przy użyciu cookies (w tym do profilowania), prosimy o wyłącznie cookies w przeglądarce lub opuszczenie serwisu. Wyłączenie cookies może spowodować niepoprawne działanie naszego serwisu.

 

Skargi

Przysługuje Państwu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

x

Dodaj produkt do koszyka

Liczba produktów:

Zatwierdź

Dodawanie do koszyka

loader Trwa dodawanie produktu do koszyka
x

Dodano do koszyka

Produkt został dodany do koszyka Przejdź do koszyka
x

BŁĄD

Wystąpił błąd podczas dodawania do koszyka

Najlepsze klimatyzatory
dla domu i biura

 

Aktualne promocje:

 

ZAPRASZAMY DO KONTAKTU

(kliknij -> pomoc w doborze)

 

Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas celem priorytetowym. Dokładamy wszelkich starań, aby oferowane przez nas urządzenia wyróżniały się najwyższą klasą i jakością, a także trwałością, niezawodnością i bezawaryjnością.
  
Nasza firma Air Engineering Sp. Z o.o. może pochwalić się licznymi sukcesami i osiągnięciami, które potwierdzają tylko, że jesteśmy godnym zaufania partnerem biznesowym. W 2012 roku zdobyliśmy II miejsce za największą sprzedaż w segmencie produktów Split&Sky, w firmie Daikin Airconditioning Poland Sp. Z o.o. Poza tym, posiadamy status autoryzowanego dealera firmy Daikin Airconditioning Poland Sp. Z o.o.
  
To, co nas wyróżnia na tle konkurencji, to bez wątpienia najwyższa jakość usług i produktów, bogate doświadczenie, wysoce wykwalifikowana kadra pracowników specjalizująca się w klimatyzacji i wentylacji, która służy profesjonalnym doradztwem technicznym na każdym etapie realizacji inwestycji, serwis gwarancyjny i pogwarancyjny, a także najnowszy sprzęt montażowy, diagnostyczny i serwisowy dla instalacji klimatyzacyjnych typu Split, Multi Split, VRV (VRF), co pozwala na skrócenie czasu montażu, uruchomienia instalacji oraz diagnozy i wymiany części zamiennych w serwisie gwarancyjnych i pogwarancyjnym. Nasi serwisanci posiadają wiele certyfikatów producentów oraz uprawnień typu: dopuszczenie do pracy z freonami (substancje kontrolowane), uprawnienie elektroenergetyczne SEP grupy I, II i III, spawalnicze, certyfikaty serwisowe automatyki.|
  
Nasza firma posiada 2 magazyny w Balicach oraz Katowicach z możliwością odbioru urządzeń z magazynu, dzięki czemu jesteśmy w stanie dostarczyć zakupione urządzenia nawet na drugi dzień po zamówieniu.
 
Tylko u nas Klient oprócz samej usługi sprzedaży urządzenia, może liczyć na propozycję kompleksowej obsługi w procesie wykonania instalacji klimatyzacji: dobór, montaż, uruchomienie, serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. Gwarantujemy również pomoc przy doradztwie technicznym, która ułatwi wybór optymalnego produktu lub usługi.

Copyright to: Air Engineering Sp. z o.o.
Powered by: flySTORE
Wykonanie serwisu: Fly High IT